Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Denizli'deki muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Çamlık'ta düzenlenen yemeğe tüm Pamukkale ve Merkezefendi Belediyesi'ndeki tüm mutarlar katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Öncelikle bütün Muhtarların 19 Ekim muhtarlar gününü kutluyorum. Birçok şeyin günü vardı ama muhtarların günü gündeme gelmemişti, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başkan, Bakanlarımızın talimatıyla '19 Ekim Muhtarlar Günü' olarak bugün hep beraber kutlamaya başladık." dedi. 

Osman Zolan konuşmalarına şöyle devam etti; "ben öncelikle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız tüm Türkiye'ye muhtarların  ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Cumhurbaşkanlığı Küllüyesine her bir muhtar sırayla davet ediliyor, davet etmeye devam da edecek ve Cumhurbaşkanımız orada sizlerin dertlerini dinleyecek. Muhtar demek Demokrasi'nin başladığı yer demek, Muhtar demek Genel Yönetmeliğin başladığı yer demek, Muhtar demek vatandaşa konunan el, gören gö, duyan kulak demek. Onun için siz muhtarlar Millet ile Devlet arasında bir bir köprü vazifesi göreceksiniz. Zor şartlarda vatandaşın dertlerini hisseder. Vatandaşlar ile Devlet arasında adeta bir köprü görevi görür muhtarlar." dedi.





Haber - Zekican Şenkaya