Antalya'nın Demre ilçesinde, babasından kalan mirası alabilmek için imzaladığı kağıdın senet olduğunu öğrenen genç kız, evine gelen icra kağıdını görünce neye uğradığını şaşırdı. 
Antalya’nın Demre ilçesinde benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. Henüz dünyaevine yeni giren 18 yaşındaki Yadigar Davuloğlu isimli genç kadın, öz babasından kalan mirasına üvey babası M.P’nin (44) vekalet etmek isteyerek kendisine senet imzalattığını iddia etti. Evlendikten 3 gün sonrası evine 65 bin TL’lik icra makbuzu geldiğini söyleyen Davuloğlu, savcılığa müracaat ederek tehditle imza attırmak ve kötü muameleden dolayı üvey babası hakkında suç duyurusunda bulunduğu.

"SÜREKLİ EZİYET GÖRÜYORUM"
Babasını annesinin karnındayken kaybettiğini anlatan Yadigar Davuloğlu, iki yaşına geldiğinde annesinin başka birisiyle evlendiğini, belirli bir yaşa kadar da üvey babasını öz babası olarak bildiğini söyledi. Davuloğlu, 12 yaşından bu yana üvey babası tarafından kötü muamele gördüğünü öne sürerek şöyle konuştu: "Her küçük yaramazlığımda bana eziyet ediyordu. Sonuçta üvey baba. Altıncı sınıfta eziyetler boyutunu aşmaya başlamıştı. Evde en ufak bir hatamda bana eziyet ediyordu. En basitinden beni kemeri ile dövüyor, ayağımdan iple bağlıyor ve kaşıkları ateşte kızdırıp beni yakıyordu" 

"ÖLMEK İÇİN FARE ZEHRİ YEDİM"
Üvey babası tarafından gördüğü kötü muamelenin her geçen gün arttığını söyleyen Davuloğlu, bu sebepten ötürü intihar teşebbüsünde bulunduğunu anlattı. Evde bulunan fare zehrini yediğini anlatan Yadigar Davuloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kimseye derdimi anlatamıyordum. Bana yardım edebilecek kimse yoktu. Psikolojim bozulmuştu. Evde tablet halinde fare zehiri vardı, onu yedim. Evde kardeşim zehir yediğimi anlayınca hastaneye götürdü. O kadar çok bıkmıştım ki ambulansta hastaneye giderken cebimde olan fare zehrini onlara belli etmeden yine de yiyordum. Amacım onun elinden kurtulmaktı." 

EVLENİR EVLENMEZ 65 BİN TL İCRA GELDİ
18 yaşını doldurmasının ardından Ömer Ateş ile evlenen Yadigar Davuloğlu, evliliğinin ardından Finike İcra Müdürlüğü’nden evine gelen 65.000 TL’lik icra makbuzunu görünce neye uğradığını şaşırdı. İcra memurlarının senet göstermesiyle her şeyin farkına vardığını aktaran genç kadın, şöyle konuştu: "Evlenmeden önce bana öz babamın mirasını alabilmek için vekalet diye imzalatmış olduğu kağıdın senet olduğunu anlayınca savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum." Davuloğlu, üvey babası tarafından kendisinin kandırıldığını iddia etti.

KAYINPEDERE TELEFON
Yadigar Davuloğlu’nun kayınpederi Durmuş Ateş de, oğlunun düğününden 3 gün sonra üvey babanın kendisini telefonla arayarak "Bizim damat bizim kızla beni görüştürmüyor" diye serzenişte bulunduğunu söyledi. Üvey babanın konuşmasını tehditlerle sürdürdüğünü öne süren Durmuş Ateş, üvey babanın kendisine, "Kulaklarını iyi aç. Beni iyi dinle. Yadigar’ın elinden ben senet aldım. Doldurdum verdim hiç kusura bakma. Yadigar artık senin gelinin oldu. O senin namusundur. Onun borcunu sen ödeyeceksin. Ya ödersin ya da bu dünya ikimize dar" dediğini ileri sürdü.

DÜĞÜN MASRAFLARI İÇİN İMZALATMIŞ
Yaşanan olaylar sonrası ifade vermek üzere savcılığa çağırılan üvey baba M.P. (44) de verdiği ifadesinde, senedi imzalatmasındaki amacın düğünde yaptığı masraflar için olduğunu bildirdi. M.P. ifadesinde, senedin düzenlendiği tarihte üvey kızına ait kimlik bilgilerinin senedin üzerinde var olduğunu ve üvey kızının imzaladığı kağıdın senet olduğunu bildiğini söyledi. M.P. suçlamaları kabul etmedi.