Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yüzlerce çocuğu külliyede ağırlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı tarafından davet edilen çocuklardan biri olan Denizli Ressam İbrahim Çallı Ortaokulunda okuyan beyin tümörü hastası Furkan Eren Özgen oldu.

Geçen günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu tarafından ziyaret edilen Furkan Özgen, en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek olduğunu söyledi. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktaran Bakan Ramazanoğlu’nun bu girişiminin ardından, minik Furkan, Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Nisan’da Külliye’de düzenlenecek olan programa davet edildi. Aldığı davetin ardından büyük mutluluk yaşayan beyin tümörü hastası Özgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini söyledi.

‘CUMHURBAŞKANI O KADAR KİŞİ ARASINDAN BENİ SEÇTİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM’

Son bir yıldır hastalıkla boğuşan ve sürekli tedavi gören Furkan Özgen, "Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu beni ziyarete geldiğinde ona Cumhurbaşkanını çok sevdiğimi söyledim. Kendisi de beni Erdoğan ile görüştüreceğini söyledi. 23 Nisan için beni davet ettiler. Külliyeye gideceğim için çok heyecanlandım. Ayrıca çok mutlu oldum. Cumhurbaşkanını çok seviyorum. Onu görmek istiyorum. Cumhurbaşkanının delisiyim. 23 Nisan’da Külliye’de olacağım. Orada beni gezdirecekmiş. Cumhurbaşkanına bu kadar kişi arasından beni seçtiği için çok teşekkür ederim’’ dedi.

‘OĞLUMUN TEDAVİ SÜRECİNDE BU DAVET MORAL AÇISINDAN ÇOK İYİ OLDU

Furkan Özgen ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gidecek olan anne Dilek Özgen de, şöyle konuştu: "Oğlumun geçen yıl mayıs ayında beyin tümörü hastası olduğunu öğrendik. Hemen ameliyat oldu. Bu süreçte çok sayıda radyoterapi ve kemoterapi aldı. Doktorlarımız tedavinin iyiye gittiğini söyledi. Bir süre daha tedavi devam edecek ve oğlum inşallah iyileşecek. En büyük isteği top oynayabilmek. İnşallah o günleri de görürüz.’’
Cumhurbaşkanı’nın daveti karşısında çok heyecanlandıklarını kaydeden anne Dilek Özgen, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun ziyaretinde oğlum Furkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini anlattı. Biz en azından telefonla bir görüşme beklerken, Erdoğan’ın bizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etmesi bizi çok sevindirdi. Bizim için çok büyük bir sürpriz oldu. O çok yüce gönüllü bir insan. Allah razı olsun. Oğlumun tedavi sürecinde oraya gitmemiz moral açısından çok iyi olacak’’ dedi.