AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in yanı sıra, toplantıya İl Başkanı Necip Filiz, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Uslu ve Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı. 

Toplantıda konuşan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Uslu darbelerin kabul edilebilir bir yanının asla olmadığını darbeye teşebbüs edenlerin cezasız kalmaması gerektiğini ve böylesi memleket meselesi olan günlerde birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmek gerektiğini aktardılar. 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Delikliçınar Meydanı’nda demokrasi nöbetinin devam ettiğini ve vatan sevdalısı sanayicilerle çalışanlarının bu nöbete birlikte katılmalarının büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Filiz, “Denizli halkını demokrasi nöbetine davet ediyorum” dedi. 

Sanayicilere hitap eden Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz tarihinde adi bir zihniyete mensup vatan hainlerinin yapmaya çalıştığı darbe girişiminin başladığı ilk andan beri sokaklarda ve meydanlarda olduklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin, “Darbe yapmak isteyen şeref yoksunu hainlere karşı milletimizin darbesi sert oldu. Yaşanan bu darbe teşebbüsünde iradesine sahip çıkan ve demokrasiyi ayaklar altına düşürmeyen tüm milletimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Milletvekili Şahin Tin, konuşmasında şunları ifade etti: “Bu bir memleket meselesidir. Bu memleket bizim, bu tarih, bu coğrafya ve bu bayrak bizim. Kim ki bizim vazgeçilmez değerimiz olan Bayrağımıza, devletimize, milletimize ve vatanımıza hainlik ediyorsa onlara bu topraklara ayak bastırmayız. Bu ülkenin en büyük terör belalarından birisi olan FETÖ örgütüne mensup her kim olursa olsun bedeli ağır olacak bir sonuçla karşı karşıya kalacaktır. Bu yaşanan süreçler gösteriyor ki vatana ihanet edenler sadece silahlı kuvvetlerimizin içinde değil birçok kurumda da var. Biz bu vatan hainlerinin milletimizle birlikte kökünü kazıyıp bu topraklardan silip atacağız. İşte bu süreçlerde sanayici ve işadamlarımızın sivil toplum kuruluşlarımızın ortaya koyacağı samimi birliktelik ve vatana duyduğu aşk demokrasimize sarsılmaz bir güç vermektedir. Bugün darbeciler başarısız olduysa bunun tek sebebi sadece ve sadece milletimizdir. Darbeler bu aziz millete çok acılar yaşattı. Ekonomimizi hep gerilere götürdü” dedi.