Denizli Belediyesi'nin himayesinde çalışmalarını sürdüren Mikro Kredi Ofisi, kendi işinin patronu olmak isteyen kadınlara desteğini sürdürüyor. Destek sağlayan iş adamları ve mikro kredi ile kendi işini kuran kadınlar düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen ödül törenine, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Başkan Yardımcıları, Grameen Mikrofinans Programı Aydın Bölge Müdürü Demet Pilevneli, Mikro Kredi Ofisi'ne katkı sağlayan iş adamları ve mikro kredi ile kendi işlerinin patronu olan kadınlar katıldı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan törende yaptığı konuşmada, "Mikro kredi, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı'nın başlattığı, Denizli'de ise Denizli Belediyesi'nin lokomotifliğini yürüttüğü dar gelirli kadınlara yönelik bir projedir. Bugüne kadar bin dolayında kadın projeden istifade etti. Başlangıçta Denizli merkezde uyguladığımız bir projeydi. Büyükşehir olmamızla birlikte ilçelerde de projeyi yaygınlaştırdık. İlçelerde arkadaşlarımız sunum yapıyor projeyi anlatıyor ve talepler alıyor. Bazı ilçelerde kredi dağıtımı da yaptık. Kendine iş kurmak isteyen tüm kadınlara mikro kredinin kapısı açıktır" dedi.
Başkan Zolan konuşmasının ardından Denizli Belediyesi'nin himayesinde çalışmalarını sürdüren Mikro Kredi Ofisi’ne destek olan iş adamları ve
kendi işlerinin patronu olan kadınlara plaket verdi.