Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de 30 Mart yerel  seçimleri öncesi hareketli günler yaşanıyor.  
Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi  (TURK PARTİ) Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Uğur Bektaş’ın MHP Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar lehine adaylıktan çekilmesinin ardından dün de toplumun değişik kesimlerin yaklaşık yüz kişi MHP saflarına katıldı.
MHP adayı Ümit Bahtiyar’ın seçim iletişim merkezinde düzenlenen toplu katılım törenine MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Pamukkale belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar ve partililer katıldı. 
“MHP’NİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
MHP’ye katılımcılar adına konuşan Uğur Bektaş,”MHP’nin ülke menfaatleri karşısında duruşu, temiz ve dürüst siyaseti bizim bu partiyi tercih etmemizde en büyük etken oldu. Bundan sonra Milliyetçi Hareketin başarısı için çalışacağız” dedi.  
“BİRLİKTE EL ELE BAŞARACAĞIZ”
MHP Pamukkale İlçe Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar,  da yaptığı konuşmada, “Partimizi tercih ettiğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı oldum. Bize güç kattınız . Bundan sonraki süreçte hep birlikte eleele omuz omuza çalışarak hedefimize ulaşacağız. Milliyetçi hareket hoş geldiniz” diye konuştu. 
“SÜRPRİZ KATILIMLAR DVAM EDECEK”
MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, konuşmasında,  “Ülkenin yaşadığı problemlerin farkında olan bunlara karşı projeleri hazır olan  tek siyasi hareket MHP’dir. Bunun için toplumun her kesiminden partimize teveccüh var. Sizlere de MHP’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Daha önce de  söylediğim gibi önümüzdeki süreçte partimize sürpriz katılımlar devam  edecek” diye konuştu.  
Konuşmaların ardından katılımcılara rozetlerini İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Pamukkale adayı Ümit Bahtiyar ve İlçe Başkanı Hacip Kayalar taktı. Rozet takma törenin ardından MHP kurmayları ve katılımcılar toplu fotoğraf çektirdiler.