29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın bu yıl 92. yıl dönümünü gururla ve coşkuyla kutluyoruz. Ulu Önder Atatürk, “Tek bir egemenlik var o da millet egemenliğidir. Milletin egemenliğini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” demiştir. Atatürk'ün de belirttiği gibi egemenlik kayıtsız şartsız milletimizindir. Milletimizin kararlılığı ve çalışkanlığı ülkemize karşı oynanmak istenen oyunlara asla taviz vermeyecektir.

 Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Birliğimizi-dirliğimizi, sevgimizi-saadetimizi her zaman koruyacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” 
Milletimiz her türlü oyun ve aldatmaya karşı birlikte dimdik dursun, Gelecek adına tercih yapacağımız (1 Kasım) günü milletimizin oy kullanmaya haiz tüm fertlerinin milli iradeyi ortaya koyma adına sandığa gitmesini rica ediyorum .
Atalarımızın bizlere bıraktığı bu değerli vatanı korumak ve çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak bizlerin asli görevidir. Bu noktada vatanın her ferdinin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum. .
Bizler Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak milletimizin vereceği her karara saygı duyarak tercih edildiğimiz noktada millet adına yaşanan tüm huzursuzluk ortamının sona ereceğini refahın ve sosyal dokunun yeniden onarımını yapacağımızı, Yalnız Türk milletinden yana tavır alacağımızı Devletimizin ebed- müddet yaşaması adına özveri ile çalışacağımızı tekraren taahhüt ederiz.
Ulusal birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz son günlerde Cumhuriyet Bayramımızın milli duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyorum. Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimizin gönlünde ölümsüzleşen tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.''