Sigorta bilincinin arttırılması amacıyla kutlanan Sigortacılık Haftası dolayısıyla Denizli Ticaret Odası’nın 18. Meslek Komitesi üyeleri ve Denizli Sigorta Acenteleri Derneği (DESAD) üyeleri, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Zeki Bulut ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde heyet adına konuşan DESAD Başkanı ve Denizli Ticaret Odası Meclis Katip Üyesi Adnan Çelik, bu yıl 30 Mayıs-5 Haziran 2013 tarihleri arasında 3.'sü kutlanan Sigorta Haftası kapsamında, 18. Meslek Komitesi üyeleri ve dernek üyeleri olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu çerçevede de ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “İnsanlarımız, bazı değerlere çok zor sahip olmaktadırlar. Bu değerlerin maddi anlamda korunması sigortayla mümkündür. İnsanların olumsuz durumları atlatmalarını sigorta sağlamaktadır. Dolayısıyla bu bilincin arttırılması amacıyla da Sigortacılık Haftası etkinlikleri düzenlenmektedir” dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Sigortacılık Haftası’nın hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşlara sektörün genel durumu ve yasal düzenlemelerle ilgili bilgiler aktarılmasının önemli olduğunu, bu hafta vesilesiyle sigorta bilincinin arttırılması temennisinde bulundu.
Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut da sigortacılardan oluşan heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, vatandaşları bilinçlendirmek için ortak projelere hazır olduklarını söyledi.
Sigortacılık haftasını kutlayan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ise Sigortacılık Haftası’nın hem sigortacılar hem de vatandaşlar için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Sigorta bilincinin toplumun her kesiminde yer etmesi, sigorta branşları ve poliçeleri konusunda vatandaşların yeterince bilgilendirilmesi gerekiyor. Dolayısıyla hafta bu bakımdan çok önemlidir ve Denizli Ticaret Odası olarak bunu önemsiyoruz” dedi.