Denizli Merkezefendi Belediyesi Merekezefendi’liler ile birlikte logosunu seçiyor.
30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrasında kurulan Merkezefendi Belediyesi kurumsallaşmanın önemli bir ayağını daha tamamlıyor. Bu amaçla hazırlanan logo seçeneklerinivatandaşların beğenisine sunuyor. Logoyu Merkezefendi halkı seçecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak titiz bir çalışma yürüttük. İstedik ki Merkezefendi’ye layık, Merkezefendi’ yi anlatan bir logo olsun. 16 Temmuz tarihinden itibaren Merkezefendi Belediyesi’nin web sayfası (www.merkezefendi bel.tr)  adresinde “sağlık, mutluluk, kardeşlik” olgusunun işlendiği dört adet logoyuoylamaya sunacağız. Bir sefer oy kullanma hakkına sahip olan vatandaşlarımızın belirleyeceği anket sonuçlarına göreMerkezefendi Belediyemizin logosunu halkımız ile birlikte seçmiş olacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, logoyu belirlemek amacıyla başlatılan sürecin 15Ağustos tarihinde sonuçlanacağını hatırlatarak,  oylama ile en çok oyu alan logo Merkezefendi Belediyemizin resmi logosu olacaktır.” Dedi.
Merkezefendi’lilerimizin ve kamuoyunun ortak görüşünü almak amacıyla oylamaya sunduğumuz bu dört logonun arasından bir tanesi belediyemizi kurumsal olarak temsil etmek üzere belirlenmiş olacak.Merkezefendi halkımızın göstereceği ilgiden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum." dedi.