Kurban Bayramına sayılı günler kala Merkezefendi'de kurban satış alanları ve kesim yerleri belirlendi. Buna göre ilçe merkezinde Eskihisar mahallesindeki Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı kurban satış pazar alanı olarak belirlendi. Bu arada vatandaşlar resmi ve özel olmak üzere 6 merkezde kurbanlarını kestirebilecek.
Merkezefendi İlçesi  Kurban Hizmetleri Komisyonu kararı ile ilçede kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. 
Buna göre ilçe merkezinde  Eskihisar mahallesindeki Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı  kurban satış pazar alanı olarak belirlendi.
Merkezefendi ilçesinde  bu yıl kurban kesim alanı olarak 6 yer tespit edildi. 
Yenişehir mahallesi Şengün Camii yanı, Adalet parkının karşısında bulunan İmariskan Evleri pazaryeri, Sevindik mahallesi pazaryeri, Karaman mahallesi pazaryeri ve Servergazi mahallesi pazaryeri kesim yeri olarak belirlendi.  Çalışmalara ilişkin açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, halkın huzurlu ve hijyen koşullarında bayramını geçirebilmesi için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini belirtti. Başkan Subaşıoğlu açıklamasında, ”Vatandaşlarımızın kurban ibadetini dini vecibelere uygun ve hijyen bakımından en üst düzeyde yaşayabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.Merkezefendi Belediyesi olarak müdürlüklerimiz bünyesinden komisyon oluşturduk. Bu komisyonumuz her türlü denetim, hijyen, sağlık, alt yapı ve diğer konularda çalışmalara başlamıştır. Merkezefendi Belediyesi olarak kurban kesim yerleri hazır hale getirilmiştir. Bu vesileyle halkımızın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluıyorum” dedi.