Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında Türkiye genelinde marka olmak için halkımızdan aldığımız destekle yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında önemli projelerinden olan ‘Arabadan iniyoruz bisiklete biniyoruz’ projesi kapsamında 5. sınıftan 6. sınıfa geçen 5 bin öğrenciye bisiklet dağıtımı tamamlandı. Bisiklet dağıtımının bu yılki son etabı Hayırseverler Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Bisiklet dağıtım törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Mazıoğlu, Hasan Kılıç ve öğrenciler ile velileri katıldı. 
Son 400 bisikletin öğrencilerle buluştuğu törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sosyal ve kültürel belediyecilik alanında Türkiye genelinde marka olmak için halktan alınan destekle çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu “Bugün burada final programını gerçekleştirdiğimiz 5. sınıfı bitiren 5 bin öğrencimize 5 bin bisiklet kapsamında ‘Arabadan iniyoruz Merkezefendi’de bisiklete biniyoruz’ projesiyle bisiklet dağıttık. Bu projemiz her sene Merkezefendi ilçemizdeki okullarda 5. sınıfı bitiren tüm öğrencilere bisiklet hediye etmek olarak devam edecek. Merkezefendi’de bu çok önemli bir proje olarak sosyal ve kültürel belediyecilik alanında yerini alacak. Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında Türkiye genelinde marka olmak için çalışmalarımıza sizlerden aldığımız destekle devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Subaşıoğlu’nun konuşmasının ardından son 400 bisiklet de öğrencilere dağıtıldı. Öğrenciler, törenin sonunda Subaşıoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.