Denizli, Merkezefendi Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, uzun zamandır hazır vaziyette olmasına rağmen bu hafta pazar esnafı tarafından kullanılmaya başlandı. Merkezefendi Belediyesi ile yapılan anlaşma sonucu geçen hafta imzalar atıldıktan sonra bu hafta pazar esnafı yeni yerlerinde müşterileriyle buluştu. 
Çevreyolu Pazarı olarak da bilinen Merkezefendi Pazarı geçen yıllarda 29 Ekim Bulvarı'nda faaliyet gösteriyordu. Pazar yerine özel bir hastanenin yapılmasıyla yapılan pazar yerinin karşısında bulunan alanda müşterilerini ağırlayan pazar esnafı son olarak bu hafta sonunda Kapalı Pazar Yeri'nin açılmasıyla tekrar taşınmış oldu

Görüştüğümüz Pazar esnafı ufak tefek sıkıntıların olduğunu söylese de geneli yeni yerlerinden memnun,  2 kat halinde hizmet veren Kapalı Pazar Yeri alt kısımda giyim ve şarküteri reyonları, üst kısımda ise manav ve plastik reyonları bulunuyor. 
Müşterilerinin yerlerini bulamamalarından dolayı sıkıntı çektiklerini söyleyen esnaf ilerleyen günlerde bu durumun düzeleceğini söylüyorlar.
Pazarda bu hafta en pahalı sebzenin biber olduğu gözlendi, en ucuz ürün ise maydanoz olduğu görüldü. Pazarda bu hafta 'çağla'nın da tezgahlarda yerini aldı fakat fiyatından dolayı çok fazla yaklaşılamadı.