Başta Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Fatih Işık, Yusuf Görgüç ve MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu tarafından dağıtılan kartelalar, birim müdürleri ve personelce vatandaşlara hediye ediliyor.
16 önemli hadisin yer aldığı kartelâda Buhari, Müslim ve Tirmizi gibi din alimlerinin aktardığı sahih hadisler yer alıyor.
Vergi Dairesi Başkanlığı önünde de stant kuran Merkezefendi Belediyesi, burada vatandaşlara kartela dağıtımını gerçekleştirdi. Vatandaşların tek tek Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayan ve onlara kartela veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muahmmet Subaşıoğlu, Cenab-ı Allah'ın Habibim dediği Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(SAV) dünyayı şereflendirmelerinin yıl dönümü olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tüm vatandaşlara hafta boyunca hadis kartelası dağıtacaklarını söyledi.
Başkan Subaşıoğlu, "Bu tür haftalar ve günler yardımlaşma, dayanışma, ibadet, dua, sevgi ve şefkat günleridir. Kutlu Doğum Haftası, kainatın ufkunda güneş gibi doğan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(SAV) doğumuna ilişkin kutlanan haftadır. Peygamberimiz alemlere rahmet olarak gönderilmiş rahmet peygamberidir. Güllerin Efendisi'nin dünyayı şereflendirmelerinin anısına O'nun kutlu sözlerini dağıtarak anmak istedik." diye konuştu.
Kartelalar hafta boyunca belediyeye gelen tüm vatandaşlara dağıtılacak.