Merkezefendi Belediyesi , Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliği Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirildi. Yürüyüşe AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci,Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri ile yaklaşık 15 bin kişi katıldı.

Yürüyüş öncesi konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, geçen yıl birincisini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, bu yıl artan katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Vatandaşı spora teşvik etmeyi, spor yapmayı sevdirmeyi belediye olarak amaçladıklarını dile getiren Subaşıoğlu, “Bu konuda birçok etkinlik planladık. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın spor yapması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün düzenlediğimiz bahar yürüyüşü de bizim için çok önemli” dedi. Ardından söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de bu organizasyondan dolayı Merkezefendi Belediyesi’ni kutlayarak, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yürüyüşe geçildi. Yaklaşık 3 kilometreyi yürüyen protokol üyeleri ve vatandaşlar bitiş çizgisine geldiklerinde ikramlarla karşılandı. Meyve ve kuruyemiş ikramlarının yanı sıra tişört ve şapka hediyesi alan vatandaşlar, Pamukkale Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun birbirinden güzel ezgileriyle unutulmaz bir gün yaşadı. Program renk festivali etkinliğiyle sona erdi.