Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe sınırları içindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak Selçukbey, Yenişafak ve Gerzele Mahallelerine giden Başkan Subaşıoğlu, daha güzel bir Merkezefendi’nin inşası için çalıştıklarını söyledi. 
İlk olarak Selçukbey ve Yenişafak Mahalleleri’nde giden Başkan Muhammet Subaşıoğlu, yerinde incelemeler yaptı. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Subaşıoğlu, mahalle sakinlerinden bol bol hayır dua aldı. Merkezefendi ilçesini daha güzel hale getirmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Yol çalışmalarımız Ramazan ayında da hız kesmeden devam ediyor. Bugün hem Selçukbey hem de Yenişafak Mahallesi'ndeyiz. Özellikle prestij konutlarının olduğu bölgede komple sıfırdan asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Merkezefendimizi bu çalışmalarla inşallah daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz. Yaz boyunca iklim şartları müsaade ettiği müddetçe ilçe sınırlarımız için de asfaltlama, yol yapım ve kaldırım çalışmalarımız devam edecek. Merkezefendi daha da güzel olacak”dedi.

Asfaltlama çalışmalarının ardından Gerzele Mahallesi’ndeki yol çizgi çalışmalarını da inceleyen Başkan Muhammet Subaşıoğlu, çalışmalarını aralıksız olarak devam edeceğini kaydetti.