Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra Teraspark’ta organize edilen ve Ali Tınaz’ın eğlenceli sunumu ile gerçekleştirilen ve noter huzurunda yapılan çekilişte Mercedes CLA200 talihlisi Mihriban Çoban oldu..

Teraspark Alışveriş Merkezi’nin 20 Mayıs’ta başlattığı ve her 100 TL ve katlarına bir katılım kuponunun verildiği ticari kampanyaya katılım son derece yüksek oldu. Mercedes kampanyasına Denizli’den gösterilen yoğun ilginin yanında çevre iller olan Aydın, Afyon, Burdur ve Manisa gibi komşu illerden de yoğun katılım gerçekleşti.

Teraspark Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, "Yoğun katılımla gerçekleştiren, kampanyaya katılan ve yapılan kampanya nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren tüm ziyaretçilerimize, yoğun katılım nedeniyle zaman zaman uzayıp giden kayıt sırasında sabırla bekleyip işlemini yaptıran tüm katılımcılarımıza teşekkür ederek Mercedes talihlisi Mihriban Çoban’a iyi günlerde kullanması dilekleri ile arabasının anahtarını teslim ettik." dedi. 

Koçaslan, "31 Ağustos’ta biten araç kampanyasını Eylül ayında Okula dönüş etkinlikleri, Kasım ayında yeni ticari kampanyalar ve Aralık ayında da çocuk etkinlikleri izleyerek ziyaretçilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Teraspark Alışveriş Merkezi’nin ferah iç ortamı, eğlence mekanları, yaşam alanları, verdiği hizmet ve yaptığı etkinlikler ile 7’den 70’e her kesimin buluşma noktası olmaya devam edecek." dedi.