Yeniden göreve seçilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan ve Memur-Sen’in Denizli’de 11 Hizmet kolunda yetkiliyiz ve önemli başarılara imza attığını ifade eden Osman Tavşan, memur-Sen olarak sadece ücret sendikacılığı değil değerler sendikacılığının  nasıl olduğunu gösterdik.

Denizli’de 13.000 üyeyle en büyük sendikayız ama hedefimiz 15.000 üyeye ulaşmaktır. Ekip arkadaşlarımız ile gece gündüz sendikamıza bağlı 11 hizmet kolu üyesi çalışan arkadaşlarımızın gerek sendikalaşma ve gerekse de arkadaşlarımızın özlük hakları anlamında önemli mücadelemiz oldu ve devam edeceğiz.

Bu mücadeleleri yaparken de üyelerimizden güç aldık. Onlarla birlikte mücadele ederek Memur-Sen’i Denizli’de hak ettiği yere getirdik ve daha yükseklere taşıyacağız. Şimdi önemli bir toplu sözleşme raporlarımızı hazırlıyor ve ivedi bir şekilde Genel Merkezimize göndereceğiz ve memur arkadaşlara yakında yeni güzel müjdeleri vereceğiz. Bana bu önemli görevi tekrar tevdi eden 11 hizmet kolu başkanımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. El birliği ile yine çalışmaya devam edeceğiz” dedi.