Babadağlı Sanayici ve İş adamları Derneği’nin (BASİAD) 9. Olağan Genel Kurulu’nda Hüseyin Memişoğlu yeniden başkanlığa seçildi. 
Babadağlı Sanayici ve İş adamları Derneği’nin (BASİAD) 9. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapıldı.
BASİAD’ın 9. Olağan Genel Kurulu’nda eski Ticaret Borsası başkanlarından İlter Panayır’ın Divan Başkanlığına, Raşit Ercan ve Aynur İnci’nin Divan üyeliklerine seçilmesine karar verildi. Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasından sonra yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap raporu ve denetleme kurulu raporunun görüşülmesinin ardından yönetim kurulu ve denetim kurulları ayrı ayrı oy birliği ile ibra edildi. Yeni dönem faaliyetleri ve bütçesi okunup oylanıp kabul edilmesinden sonra gündem gereği seçimlere geçildi. 
Yapılan seçimde Hüseyin Memişoğlu’nun listesi oy birliği ile seçildi. Seçim sonunda Hüseyin Memişoğlu, Fedai Kundak, Selim Kasapoğlu, Raziye Afyon Çetindağ, Zafer Ersin Toğoğlu, Hüseyin Olgaç, Şeref Arpacı , Mehmet Uğur Çoban ve Murat Tahir Altındağ Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine seçildi.