AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Ticaret Odası Başkanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer'i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
 Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Önal ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aki’nin de hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Yüksel, Denizli Ticaret Odası'nın Denizli'nin ve esnafın yararına olan birçok projeyi hayata geçirdiğini söyledi. Denizli ticaret Odasının her zaman öncü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, Denizli ve esnafların sorun ve beklentilerini çözümleme anlamında çok önemli çalışmalara imza attığını söyledi.
 Denizli Ticaret Odası’nın birçok alanda sorumluluk aldığına işaret eden Milletvekili Yüksel, “Denizli Ticaret Odamızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Denizli Ticaret Odamız, esnaf, sanayici ve işletmelerimize yol gösterici olduğu gibi, ahilik geleneğinin sürdürülmesi konusunda da gerekli hassasiyeti göstererek tarihi esnaflık kültürünü canlı tutmaktadır. Odamızın bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelecek vizyonuna baktığımızda, başarılı bir kuruluş olarak milletimize dönük hizmetlerini sürdürmektedir" dedi.
 
DTO DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYOR… 

Denizli’nin turizm, sanayi ve tarım anlamında hızla kendini yenileyen ve güçlenen bir il olduğuna dikkat çeken Milletvekili Yüksel, “Denizli ilimiz kültürel değerleri bakımından oldukça güçlüdür. Şehrimizin değerlerini korumak ve daha da güçlü kılmak için müteşebbis, çalışkan, azimli ve kararlı bir duruş sergileyen tüccarlarına her zaman destek olmak mutlak önem taşımaktadır. İlimiz tüccarlarının ekonomik anlamda daha çok kazanması ilimizin dolayısıyla ülkemiz ekonomisinin ayakta dimdik durması anlamına gelir. Bu anlamda üyeleri başta olmak üzere tüm kurumlarla ilişkileri üst düzeyde tutan Ticaret Odamız dayanışmayı ve kalkınmayı da her zaman kendisine ilke edinmiştir. Denizli Ticaret Odamız, şehrin ticaretini geleceğe hazırlama konusunda her zaman öncülük etmiştir. İlimizde ticaretin artması, istihdamın artması ve kar marjlarının artması şüphesiz ileriye dönük öngörülerin böylesi odalar tarafından üyelerine aktarılması neticesinde mümkün olacaktır. Denizli Ticaret Odamızın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını tebrik ediyor, attıkları her adımda her zaman yanlarında olacağımızı ve destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise Yüksel’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Denizli adına yapılabilecek her türlü projede ortak hareket edebileceklerini söyledi.