Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi’nin 2011 yılında başlattığı "Tane tane kapak toplayalım, adım adam engelli aşalım" kampanyası kapsamında toplanan 9,5 ton mavi kapakla 35 engelliye tekerlekli sandalye alındı. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi tarafından ortaklaşa olarak yürütülen proje kapsamında öğrenciler tarafından toplanan mavi kapaklarla alınan 35 tane tekerlekli sandalye , Arif Yalınkaya Ortaokulu’nda düzenlenen tören ile engelli vatandaşlara verildi.
Törene İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı, öğretmenler, öğrenciler ve engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı. Törende konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Osman Çiyancı, 2011 yılında başlayan ve öğrencilerin büyük destek verdiği mavi kapak projesinde 9,5 ton kapak toplandığını belirterek, "Siz değerli öğrencilerimizin engelliler konusundaki duyarlılığı 35 engelli vatandaşımıza engelli aracı alınmasını sağladı. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla başlatılan kampanyaya öğrencilerin göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ise, "Engelleri hep birlikte aştığımızı bir kez daha göstermiş oldu. Kampanyaya destek olan tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından toplam 35 tekerlekli sandalye ve akülü engelli aracı, engelli çocuklara ve vatandaşlara verildi.