Muğla’nın Marmaris ilçesinde, hırsızlık şüphelisi 2 kadın yakalandı. Yakalanan iki kadından birinin 81, diğerinin 65 suçtan sabıkası çıktı.
Kuyumcunun güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, müşteri gibi kuyumcu dükkânına giren iki kadın, kuyumcuya, bileziklere bakmak istediğini söyledi. Kuyumcu, bilezikleri tek tek kadına verince şüpheli kadın da diğer müşterinin baktığı küpelerden birkaçını alıp cebine koydu. Her şey birkaç saniye içinde olup bitti. İşini bitiren kadın kuyumcuya gülümsemeyi ihmal etmedi.
Kuyumcu, bir terslik olduğunu fark edip hemen güvenlik kamerası görüntülerini inceleyince olayı fark edip kadınların peşine düştü. Kadınları iki sokak ilerde yakalayan kuyumcu, küpelerinin çalındığını, birlikte bir dükkana gitmeleri gerektiğini söyleyip kadınları ikna etti. Dükkanda kadının çantasını açan kuyumcu birçok çalıntı küpe buldu. Daha sonra gelen polis şüpheliyi karakola götürdü.
Karakolda ifadesi alınan zanlıların birinin 65, diğerinin 81 suçtan sabıkalı oldukları ve aramaları bulunduğu ortaya çıktı. Karakolda ifadeleri alınan şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra savcılığa sevk edilecek.