30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Manisa'da sahne alan sanatçı Haluk Levent, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
CHP İlçe teşkilatı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen halk konserinde Haluk Levent sevenleriyle buluştu. Alaşehir Atatürk Stadı'nda verilen konsere yaklaşık üç bin kişi katıldı. Konser öncesi konuşan Alaşehir CHP İlçe başkanı Avukat Ali Gürsel, "Milli bayramlarımızın heyecanını yaşatmak amacıyla halk konseri düzenledik. Gazi Mustafa Kemal öncülüğünde yürüttüğü kurtuluş mücadelesinin destansı zafer günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hep birlikte kutlamak için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Bizler milli bayramlarımızı ve kurtuluş kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız" dedi.
Daha sonra sevenleriyle buluşan Haluk Levent konser öncesinde, ’’Atatürk,ne kadar aydın ve ileriyi görebilen bir zekaya sahipmiş ki,bu cumhuriyeti kurmak için,o zamanlar bu çalışmaları yapmış. Atatürk'ün bize emanet ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum’’ diye konuştu.
Repertuarında 'İzmir Marşı, Çemberimde Gül Oya ile 'Çanakkale Marşı' eserlerine de yer veren Levent, kendisini izlemeye ve dinlemeye gelenlerden büyük alkış topladı.