Antalya'nın Manavgat ilçesinde şiddetli fırtına nedeniyle imam-hatip lisesinin çatısı uçtu. 
Manavgat’ta dün gece başlayan ve zaman zaman saatteki hızı 100 kilometreyi aşan fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Antalya Caddesi üzerinde bulunan palmiyelerden düşen parçalar araçlar için tehlike oluşturuyor. Fırtına, Manavgat Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin çatısını uçururken, bahçe duvarı üzerine düşen çatı malzemeleri demir korkulukları ve bazı ağaçları yerle bir etti. İmam-hatip lisesinin üzerinden sarkan çatı öğrenciler için tehlike oluşturduğu için teneffüslerde öğrencilerin bahçeye çıkmasına izin verilmedi. İmam-hatip lisesini ziyaret eden Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, fırtına sebebiyle büyük tehlike atlatıldığını belirterek “Çatının uçması esnasında okul bahçesinde ve çevrede insan bulunmaması büyük şans. Fırtınanın şiddeti azaldığı an hemen tamirata başlanacaktır” dedi. 
Fırtına, imam-hatip lisesinin dışında Çağlayan İlköğretim Okulu'nda da hasara neden oldu. Çağlayan İlköğretim Okulu'nun arka bahçesinde bulunan ağaç ortadan ikiye ayrılarak bahçe duvarının üzerine yıkıldı. Ağacın yıkılması sırasında duvar üzerinde bulunan korkuluk demirleri yola düşerken, yolda araç ve insan bulunmaması olası bir tehlikeyi önlemiş oldu. Ulukapı Sülek köyünde bulunan ilkokulun bacasının yıkıldığı ve çatısında büyük çapta hasar meydana geldiği bildirildi.
Manavgat şehir merkezinde değişik yerlerde ağaçlar yıkılıp ağaç dalları kırılırken, dalların altında kalan araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Şiddetli fırtına Manavgat merkez ve köylerinin yanı sıra, Side’de de etkisini gösterdi. Limanda bulunan tekneler dev dalgalar nedeniyle tehlike atlatırken, küçük bir balıkçı teknesi dalgalara teslim olarak, denizin dibini boyladı.