Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası üyeleri ile Yenişehir Talebe Yurdunda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yurdun bahçesinde düzenlenen yemeğe üyelerin ilgisi yoğundu. 
Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine hizmette hız kesmiyor. Denizli'de faaliyet gösteren toptancı ve imalatçı firmaların katkıları ile Yenişehir Talebe Yurdu'nda Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası'nın düzenlediği iftar yemeğine oda üyelerinin ilgisi büyüktü. Yoğun katılımın yaşandığı iftar yemeği, esnaflardan tam not aldı. 
İftar yemeğine katılan üyelere teşekkür eden Oda Başkanı Yusuf Yıldırım, "Sektör mensuplarımız yoğun iş temposu münasebetiyle bir araya gelemiyorlar. Bu tür organizasyonların yapılması, meslek kuruluşları olarak bizlerin asli vazifelerindendir.  Esnaflarımız ne kadar çok bir araya gelirlerse, o kadar birbirleriyle kaynaşırlar ve birlik olurlar. Birliğin olduğu yerde de güç vardır, kudret vardır, en önemlisi de huzur vardır. Sektör mensuplarımızı mutlu edebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İmkanlarımızın yetişmediği noktalarda da iftar yemeğimizde görüldüğü gibi toptancılarımızın, imalatçılarımızın destekleri ile bu tür organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bu iftar yemeğini organize etmemizde maddi ve manevi katkılarını bizlerden esirgemeyen imalatçı ve toptancılarımıza bir kez daha  sektör mensuplarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.
İftar yemeğinin düzenlenmesine katkıda bulunan firmaların teşekkür belgeleri, yemekten sonra Oda Başkanı Yusuf Yıldırım tarafından takdim edildi.