Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (s.a.v) anma, anlama ve kardeşlik için, her yıl Nisan ayında düzenlenen ve Peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği  ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri bu yıl 14-20 Nisan 2012 tarihlerinde kutlanacak. Etkinlikler kapsamında Denizli Müftüsü Alaaddin Gürpınar ve beraberindeki heyet Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti
Vali Abdülkadir Demir, ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederek, bu yılki Kutlu Doğum Haftası için seçilen “Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlâkı ve Kardeşlik Hukuku” temanın çok önemli olduğunu söyledi.  Kardeşliğin bir samimiyet ve içtenlik duygusu olduğunu vurgulayan Vali Demir, “Karşılıklı güven çok önemli. Eğer onu sağlayamıyorsanız, ekonomik olarak ne kadar ileri giderseniz gidin bir şeyler eksik kalıyor. Bu anlamda seçilen konu da çok önemli. Denizli ve dünyanın koşullarına da çok uygun” dedi.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Müftülüğü tarafından ilimizde ve ilçelerde konferans, yarışma ve söyleşiler düzenlenecek.