Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta Cuma akşamları olduğu gibi yine halkla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Mahalle Buluşmaları hız kesmeden devam ediyor. Biz halkımızla bir araya gelerek onları dinlemeye devam ediyoruz. Kurtluca kısa süre içinde hizmetlerimizle tanıştı” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Mahalle Buluşmaları”nın dördüncüsü Kurtluca Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kurtluca’daki Kapalı Pazaryeri’nde organize edilen buluşmaya  Kurtluca sakinleri büyük ilgi gösterdi. Özellikle bayanların da katılarak büyük coşku kattığı buluşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile yardımcıları Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya ve Veli Demir ile meclis üyeleri, muhtarlar ve birim müdürleri halkın karşısına çıktı. Her hafta Cuma akşamları farklı bir mahallede “Mahalle Buluşmaları” etkinliğinde halka bir araya geldiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bizim amacımız halkımızla bir araya gelerek onların var olan sorunlarını dinlemek. Biz daha önce defalarca Kurtluca’ya geldik. Bu mahallemiz bizim 68 mahallemizden biri. Her mahalleye olduğu gibi buraya da hizmet ediyoruz. Kapalı pazaryeri, parka taşı çalışmaları devam ediyor. Buraya bir de halı saha yapacağız. Kurtluca bir yılı aşkın süredir görev yaptığımız dönemde hizmetlerimizle tanıştı. Biz halkımızın isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte bu buluşmada bir araya gelerek gözden kaçan konular varsa onları da tespit ediyoruz. Her hafta bu buluşmaları 68 mahallemizde gerçekleştireceğiz” dedi. Gürlesin’in konuşmasının ardından Kurtluca sakinleri mahalleleri için yapılmasını istedikleri çalışmalar hakkında söz aldılar. Sorulan soruları tek tek cevaplayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bize verilen emanet ile halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Kısa sürede farkımızı bu mahallemizde de gösterdik. Yapılması gerekenleri elimizden geldiğince gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

ŞAMPİYONA KUPASI VERİLDİ

Katılımcıların sık sık alkışlarla destek verdiği Başkan Gürlesin, gecenin sonunda Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde şampiyon olan takımın kupasını da verdi. Haziran ayında düzenlenen “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nde Kurtluca Mahallesi’nin temsil eden Örenspor, rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaşmıştı. Şampiyonluk kupasını Örensporlu oyunculara veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Örenspor sizin mahallenizi temsil ederek mutlu sona ulaştı. Biz  de bu başarının ödülünü getirdik. Kurban Bayramı’ndan sonra yine turnuva düzenleyeceğiz” dedi.