Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hediye Kandemir’e aracı kullanmayı bizzat gösterirken, Kandemir, “Yıllardır hayalini kurduğum akülü tekerlekli sandalyeye kavuştuğum için çok mutluyum” dedi.

Her mahalleye hizmet götürmek için çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi, aynı zamanda ihtiyaç sahipleri için de çalışmalar yapıyor. 2004 yılından beri bel fıtığı ve kronik böbrek yetmezliği ve kemik erimesi nedeniyle yürüme zorluğu çeken 50 yaşındaki Hediye Kandemir’in eşi Osman Kandemir, mahallelerini ziyarete gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e konuyu aktardı. Akülü tekerlekli sandalye ile ilgili talebi inceleyen ekipler Hediye Kandemir’in bu konuda yardım almasını uygun gördü.

“Hayalim gerçek oldu”

Pamukkale Belediye Başkanı Kandemir ailesinin Aktepe’deki evini ziyaret etti. Burada aile fertleri ile birlikte sohbet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ziyareti aileyi heyecanlandırdı. 50 yaşındaki Hediye Kandemir, yıllardır bel fıtığı ve böbrek yetmezliği nedeniyle yürüme sıkıntısı yaşadığını ifade ederek, “Ben günlerce dua ettim. Umudum tv programlarına katılarak tekerlekli akülü araç isteyecektim. Yıllardır hayal kurmuştum. ‘Acaba benim de bir gün tekerlekli sandalyem olur mu?’ diye düşünür hayal ederdim. Bu hayalimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin gerçeğe dönüştürdü. Artık aileme yük olmadan istediğim gibi hareket edebileceğim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hediye Kandemir’e akülü tekerlekli sandalyeyi kullanmayı bizzat kendisi gösterdi. İlçe sınırları içinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için şartların uyması halinde desteklerinin bulunduğunu ifade eden Gürlesin, “Hediye Kandemir’in 11 yıllık hayalini gerçekleştirmek bize nasip oldu. Kendisi akülü tekerlekli sandalyeyi güle güle kullansın. Pamukkale Belediyesi olarak sosyal konularda da çalışmalarımız devam edecek” dedi.