Antalya’nın Kaş ilçesinde düğün yemeği için kaynatılan su kazanına düşen 7 yaşındaki çocuğun vücudunda yanıklar oluştu. Kaynar kazana düşen ve vücudunun yarısı yanan küçük çocuk, önce ambulansla Fethiye’ye buradan da helikopterle İzmir’e götürüldü.
Kaş ilçesi Yeşilköy beldesinde yaşayan ilkokul birinci sınıf öğrencisi Hümeyra Kırcaer(7), oturduğu sandalyeden kalktığı sırada dengesini kaybederek düğün yemeği yapmak için kaynatılan su kazanına düştü. Yaşadığı acıyla çığlıklar atmaya başlayan küçük kızın yardımına düğüne gelen vatandaşlar yetişti. Küçük kızı kazandan çıkaran vatandaşlar hemen 112 Acil Servisi'ni aradı. Olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirilen Hümeyra Kırcaer, burada tedavi altına alındı. Vücudunun yüzde 45’i yandığı belirlenen küçük kızın yapılan ilk kontrollerinin ardından İzmir’e havale edilmesine karar verildi. Bunun üzerine 112 komuta merkezi tarafından gönderilen ambulans helikopter küçük Hümeyra’yı alarak İzmir Ege Üniversitesi hastanesine götürdü.

    Hümeyra Kırcaer’in nakli ile yakından ilgilenen Fethiye Sağlık Müdürü Uğur Çomak küçük kızın vücudunun yarısının yanmış olduğu bilgisini verdi. Küçük Hümeyra’nın talihsiz bir kaza sonrasında kaynar kazana düştüğünü söyleyen Çomak, kalıcı hasarların önlenmesi ve daha geniş kapsamlı tedavi edilmesi için küçük kızın İzmir’e sevk edildiğini açıkladı.