Bursa’da bir kuaför, Tayvan’dan getirdiği masaj teliyle müşterilerine masaj hizmeti sunmaya başladı. Kafaya yapılan masajla vücuttaki bütün sinir sisteminin harekete geçirilerek rahatlama sağlandığı ifade ediliyor.
Yağmur Kuaför sahibi Mustafa Uslu, küçük bir sapı ve irili ufaklı 12 telden oluşan masaj telinin, müşteriler tarafından çok beğenildiğini söyledi. Masaj telinin kafaya uygulanmasıyla bütün ağrıları dindirdiğini ve insanda rahatlama sağladığını dile getiren Uslu, saç tıraşının ardından isteyen müşterilere masaj yaptığını kaydetti.
Deneyen herkesin çok etkilendiğini ifade eden Uslu, şunları dile getirdi: "Çok basit ama çok etikli bir cihaz. Başa uygulanıyor ancak bütün vücudu etkiliyor. Sinir sistemini harekete geçirerek rahatlama sağladığını sanıyoruz. Müşterilerimiz çok memnun kaldı. Cihazı duyan birçok insan saç kesimini erkene alarak masaj yaptırmak için geliyor. Aşırı talep var. İsteyenlere temin edip vermeye çalışıyoruz."
Masaj telini deneyen Harun Seneman ise düşüncelerini şöyle anlattı: "Çok ilginç bir şey. Bütün vücudumda karıncalanma oldu. İnanılmaz bir rahatlama hissettim."
Yağmur Kuaför ortaklarından Rasim Ökten de, masaj cihazının ikinci bir kişi tarafından uygulanmasının önemine değindi. İnsanın kendi kendine masaj yapmasının etki etmediğini belirten Ökten, "Teli bir başkası kullanarak masaj yapmalı. Aksi halde bir şey anlaşılmıyor. Tel, insandaki enerjiyi karşı tarafa taşıyor. İletken özelliği ile vücudun tüm sinir sistemlerini harekete geçiriyor, ağrıları dindiriyor, rahatlama sağlıyor.”
Ökten, Tayvan’dan getirilen Masaj Teli’nin hiç bir yan etkisinin olmadığını sözlerine ekledi.