Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Garipköylü hemşehrilerini makamında ağırladı. Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Sizlerin desteği ve duaları ile daha başarılı çalışmalar yapacağız” dedi
Seçimlerin ardından tebrikleri makamında kabul eden 
Seçim sürecinin yoğun geçtiğini ve halkın duaları ve desteği ile seçimi kazandıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Tarihi bir seçim süreci geçirdik. Denizli Belediyesi’nin son Belediye Başkanı aynı zamanda ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. Biz 10 yıldır halkımızın daha refah daha güzel ve daha modern şartlarda yaşamalarını sağlamak için çalışmalar yaptık. Merkezde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı bundan sonra tüm Denizli’nin geneline yayacağız. Hemşehrilerimin beni bu süreçte yalnız bırakmaması ve duaları ile yanımda olduklarını hissetmek bana gurur verdi. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim toprakların, Garipköyümün güzel insanlarının bugün beni ziyaret etmesi de bana güç verdi. Her şeyden önce şunu söylemeliyim. Garipköylü olmaktan hep gurur duydum ve bunu her fırsatta dile getirdim. Çünkü Garipköylüler el attığı her işte başarılı olmuştur. Birlik ve beraberlik içinde olmuştur. Sizlerin ziyareti, desteği ve duaları tüm yorgunluğumuzu aldı. Bir ağaç daha yukarıya daha ileriye gidecekse köklerinden güç almak zorundadır. Bir ağaç köklerinden bağını koparırsa, güç alamıyorsa ayakta kalması mümkün değildir. Biz sizlerle yani köklerimizle Garipköy ile bağımızı hiç koparmadık. İleriye gitmek, büyümek istiyoruz ve bizde sizden köklerimizden güç, enerji alıyoruz. Bu yoğun temponun enerjisini Garipköy'den aldım.  Burada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İyi ki geldiniz. Ayağınıza sağlık” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirilen samimi ziyarette hemşehrileri ile tek tek ilgilenerek sohbet etme imkanı buldu. Ziyaret sonrasında Başkan Zolan'a tablo hediye edildi.