Denizli Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden satın aldığı, her biri 640 bin lira olan 20 yeni körüklü otobüs törenle hizmete girdi.
Denizli Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden satın aldığı, her biri 640 bin lira olan 20 yeni körüklü otobüs törenle hizmete girdi. Otobüslerin getirildiği Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'ye yakışan araçlarla ulaşım sağlanması düşüncesiyle yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Göreve geldikleri 2004 yılında, yaşları 15 ile 25 arasında değişen araçlarla ulaşımı sağlamaya çalıştıklarını belirten Zolan, "O gün göreve geldiğimizde, hemen araç sayısını 50'ye çıkardık. Vatandaşlarımıza daha konforlu, daha güzel araçlarla ulaşım hizmeti verdik. Yetmedi, bu sayıyı 100 araca çıkardık. Bugünse 20 yeni aracı vatandaşlarımızın hizmetine dahil ettik." dedi.

Il Müftü Yardımcısı Ibrahim Ayhan’ın ettiği duanın ardından körüklü otobüsler hizmet vermeye başladı. Başkan Zolan, şoför koltuğuna oturarak fotoğraf çektirdi. Başkan yardımcıları ve diğer protokol üyeleri de bir otobüse binerek şehir turu attı. Toplam 151 kişi kapasiteli körüklü otobüslerin içinde ve dışında dokuz kamera ve ücretsiz kablosuz internet bağlantısı bulunuyor.