Denizli’de, Rus turistleri taşıyan otobüs, bisiklete binen iki çocuğa çarptı. Kazada Muharrem ve Furkan Sulu kardeşler ağır yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Denizli Pamukkale yolu Korucuk mevkisinde meydana geldi. Pamukkale’ye Rus turistleri getiren 34 KC 2142 plakalı araç, Korucuk mevkisine geldiğinde yolda bisiklete binen Muharrem (10) ve Furkan Sulu (5) kardeşleri gördü. Frene basan şoförün tüm çabalarına rağmen tur otobüsü çocuklara çarptı.
Kazada turistler büyük şok yaşarken, kaza yerine ambulans ve polis ekipleri çağırıldı. Kısa sürede gelen ekipler yolda güvenlik önlemi alırken, daha sonra gelen ambulans ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralı Furkan Sulu Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne Muharrem Sulu da Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından kazaya tepki gösteren bir vatandaş, "Normalde bu yol trafiğe kapalı. Maalesef turist otobüsü hızla geldi ve çocuklara çarptı. Kazada iki kardeş yaralandı. Bundan sonra kaza olmaması için önlem alınmalı" dedi.
Kazanın ardından turistler olay yerine gelen bir başka otobüsle kaza yerinden uzaklaştırıldı.