Denizli’nin Bozkurt ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden uçan otomobil bir anda alev aldı. Araçta bulunan aynı aileden 3 kişi yanarak feci şekilde can verirken, 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza sabah 05.00 sıralarında Bozkurt ilçesindeki Başçeşme mevkinde meydana geldi. Çardak istikametinde Denizli’ye doğru gelen Orhan Kaya yönetimindeki 20 EA 557 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir anda yoldan çıkarak İğdelidere Köprüsü’ne uçtu. Araç bir anda alev alırken, Orhan Kaya (44), eşi Elif Kaya (40) ve henüz 5 yaşındaki Onur Kaya feci şekilde yanarak can verdi. 17 yaşındaki Reyhan Kaya ise araçtan ağır yaralı olarak çıktı.
Kazanın ardından olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralı Reyhan Kaya’yı Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, itfaiye ekipleri uzun süre yangını söndürmeye çalıştı. Polis yolda geniş güvenlik önlemleri alırken, yol bir süre trafiğe kapatıldı.
3 kişinin cesedinin feci şekilde yandığı görülürken, araç daha sonra çekici yardımıyla çıkarılarak bir otoparka çekildi.
Kazanın ardından Cumhuriyet Başsavcısı olayla ilgili çalışmalarını tamamlarken, cenazeler otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kazada aracın feci şekilde yandığını belirten bir görgü tanığı, "Kazada araç alev aldı. 3 kişi de yanarak can verdi. Çok kötü bir kazaydı" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.