Aydın-Muğla yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında köpeğine yemek getiren bir çoban geçirdiği trafik kazasında feci şekilde hayatını kaybetti. Altında koyunlarını barındırdığı köprünün üzerinde hayatını kaybeden çobanın ölümünü adeta hisseden koyunların bağırışları görenleri şaşırttı. 
Olay Aydın-Muğla Karayolundaki Büyük Menderes Nehri Köprüsü’nün üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çobanlık yapan ve Menderes Köprüsü’nün ayakları altında kışlayan 20 yaşındaki Emrullah Yeşil, kendisine yardımcı olan köpeğini doyurmak için çobanlık yaptığı yere 4 kilometre mesafedeki Ovaeymir Beldesi’ndeki kasaplara kemik ve köpek yiyeceği et almaya gitti.
Beldedeki işini gördükten sonra üzerinde plakası bulunmayan motosikleti ile koyunlarının bulunduğu yere dönen çoban Emrullah Yeşil, tam köprünün üzerine geldiğinde önünde seyreden G.İ. yönetimindeki 35 CNC 34 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile önce otomobilin arka camına fırlayıp ardında asfalt zemine düşen genç çobanın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybettiği bildirildi.
Kazadan sonra olay yerine gelen Emrullah Yeşilin babası oğlunun hurdaya dönmüş motosikletini görünce olay yerinde gözyaşları içerisinde oğlunu aradı.
RADARA GİREN GÖRÜNTÜSÜ SON GÖRÜNTÜSÜ OLDU
Bölgede radarla hız kontrolü yapan trafik polislerinin hemen az ilerisinde meydana gelen kazada, Emrullah Yeşil’in kazadan birkaç saniye önce radar kayıtları giren görüntüleri son görüntüleri oldu. Radar kayıtlarına göre her iki sürücünün de hızının normal olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
KAZAYI HİSSEDEN HAYVANLARIN BAĞIRIŞLARI DİKKAT ÇEKTİ
Kazanın meydana geldiği köprünün altında barınan Çoban Emrah Dinçer’in koyunlarının kaza sonrası bağırmaları görenleri şaşırttı.