Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına devam ediyor.
Bahtiyar, hafta sonunda Goncalı, Korucuk, Pamukkale, Yeniköy, Küçükdere, Irlıganlı, Eldenizli  ve Kocadere köylerini ziyaret etti. Başkan adayı Bahtiyar, vatandaşlarla bir araya  geldi, projelerini anlattı, sorunlarını dinledi,  destek istedi.
Ova halkı MHP adayı Bahtiyar’a büyük ilgi gösterdiler. 170 araçlık konvoyla karşılanan Bahtiyar için  
kurbanlar kesildi.  Başkan adayı Bahtiyar,  yaptığı konuşmada, “Şahsıma gösterdiğiniz bu yoğun ilgi sorumluluğu daha da arttırdı. Gücümüze güç kattığınız için   hepinize teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz bu samimiyet ve sevginin karşılığını inşallah mührü bize verirseniz hizmet olarak alacaksınız. Allah bize başkanlık görevini nasip ederse Pamukkale  ve çevresi için iddialı projelerimiz var. Şundan emin olun size yapamayacağım hiçbir sözü vermeyeceğim. Ben ve ekibim   hizmet etmek için yola çıktık. Ne dediysek bir bir yerine getireceğiz” dedi. 
Başkan adayı Bahtiyar’ın konuşması vatandaşlar tarafından sık sık sloganlarla kesildi. Vatandaşlar, “Ümit Başkan,” “Denizli seninle gurur duyuyor” şeklinde slogan attılar.  30 Mart seçimlerinde başkanlığa seçilmesi durumunda Pamukkale Belediyesi’nin hızla yapılanmasını tamamlayacaklarını ifade eden Bahtiyar, “Bildiğiniz gibi Pamukkale yeni kurulan bir ilçemiz. Göreve geldiğimizde ilk işimiz belediyemizin yapılanmasını kısa zamanda tamamlamak olacak.  Ardından Pamukkale’nin adına yakışır,  daha modern, yaşanılabilir bir ilçe olması için projelerimizi bir bir devreye sokacağız” diye konuştu.
Bahtiyar, ayrıca  Pamukkale Belediye Başkanı Osman Akkulak'ı makamında ziyaret etti. Bahtiyar, Akkulak’a bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan adayı Bahtiyar, “Osman Bey'e ve ekibine gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum. Destekleriyle birlikte inşallah birlikte Yeni Pamukkale'de bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptığı hizmeti tabi ki unutmamız mümkün değil” dedi.