Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu , geçen dönem görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle bu dönem adaylığını koymayan son iki dönemin başkanı Orhan Varolan’a plaketini yeni dönem başkanı Abdurrahman Aykutlu  verdi.  Varolan döneminin yönetim kurulu üyeleri de plaket ile onurlandırıldı.



Denizli Kızılcabölüklüler  Vakfı yönetim kurulu tarafından başlatılan gelenek ile geçen dönem görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi. 2 dönem başkanlık yapan geçen dönem başkanı Orhan Varolan ve yönetim kuruluna plaketleri yeni dönem başkanı Abdurrahman Aykutlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.
Kızılcabölüklüler Vakfı son olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında, misafir edilen eski başkan Orhan Varolan ve yönetim kurulu üyelerine Vakıf çalışmaları ve Kızılcabölük’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Desteklerinden dolayı teşekkür eden  yeni dönem başkanı Abdurrahman Aykutlu “ Bizden önce görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerine, başkanlara ve emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz yeni bir gelenek başlattık. Emek verenlere teşekkür ederek, hizmetlerinden dolayı onları şükranlarımızı sunmak istedik. Bu hizmet tamamen gönüllülük işi. Hiçbir çıkar, menfaat ve beklenti yok. dedi.
 Orhan Varolan başkanlığında görev yapan  ve yeni dönem  yönetim kurulunda da göreve seçilen isimlere plaketleri verildi.