Aslen Denizli'li olan yaklaşık 3 yıl önce Denizli'de eşinden ayrılan 3 çocuk babası Mehmet Eser (52) uzun yıllar sigara içmesi ve çalışırken ayağının üzerine bir demirin düşmesi sonucu her iki ayağını da kaybetti. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan malulen SGK emeklisi Mehmet Eser hiç bir yakınına gidemeyince Fethiye'nin Kocaçalış mevkiinde kiraladığı bir çadırda yaşam savaşı veriyor.
Hiç bir yakını bulunmadığı için çadırda soğuk havada günlerini geçiren Mehmet Eser, komşularının sayesinde çadırın üzerini naylonla kaplayarak yaşamını sürdürüyor. İki ayağı dizinden itibaren bulunmayan Mehmet Eser'e vatandaşlar yeme içme konusunda destek olmaya çalışıyor. Bir huzurevi yada erkek sığınma evine yerleştirilmesi konusunda Kaymakam ve Muğla Valiliğinden destek isteyen komşuları vatandaşın perişan şekildeki yaşamının biraz kolaylaştırılmasını istediler.


Mehmet Eser sigaranın etkisi ile ve ayağının üzerine düşen demir nedeni ile iki ayağının da kesilmek zorunda kaldığını söyleyerek "Üç çocuğum var. Eşimden üç yıl önce ayrıldım. Kimsenin yanına gitmek istemiyorum. Burada bir vatandaş yazın kiraya verilen çadırını küçük bir ücretle aynı yerde durmam şartı ile tahsis etti. Şimdilik Allaha şükür burada kalıyorum. Denizin dalgaları vurunca o zaman sular buraya kadar geliyor. Ve tehlike yaratıyor. Isınmam için herhangi bir ısıtıcı yok. Gördüğünüz gibi burada ölünceye kadar yaşayacağım"dedi. 
İlgililerden bir erkek sığınma evi yada huzurevine yerleştirilmesi konusunda destek beklediğini belirten Mehmet Eser "Bugüne kadar kimseye bir şey söyleyemedim" diye konuştu. 
Mehmet Eser'in konakladığı çadıra 3-4 kilometre uzaklıkta bir sitenin bekçiliğini yapan Ahmet Sucu ise "Mehmet Eser'in burada kimsesi yok. Perişan durumda. Biz yine zaman zaman gelip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat aşırı yağmurlar ve soğuklarda dalgalar karşıdan vurduğunda bir şey yapamıyoruz. Devlet yetkililerinden Mehmet Eser'i huzurevi yada erkek sığınma evinde misafir etmelerini bekliyoruz" dedi.