Denizli Belediyesi’nin Vatandaşlar söz konusu sistemle, belediyeye hiç gelmeden belediyeyle olan tüm ödemelerini yapabiliyor. Kiosk aynı zamanda evrak takip işlemlerinden nöbetçi eczaneye kadar birçok bilgiye de anında kullanıcısına sunuyor.
Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğü, işlem aşamalarını kolaylaştırmak ve vatandaşların belediyeye gelerek zaman harcamalarını önlemek adına uygulamayı da yaygınlaştırdı.
İlk olarak, 2 alış veriş merkezinde hizmete sunulan Kiosk, Sümerpark, Forum Çamlık, Teraspark ve Denizli Belediyesi girişine konularak kullanıldığı yerler artırıldı. Abone numarası, belediye sicil numarası, vergi numarası yada T.C kimlik numarasını giren herkes, kredi kartıyla ödemelerini söz konusu cihazdan hiçbir ücret ödemeden yapabiliyor. Vatandaşlar da uygulamadan son derece memnun. Birçok vatandaş, sadece birkaç dakikasını ayırarak belediyeye olan borçlarını anında öğrenebiliyor. Kredi kartıyla su faturası, emlak ve çevre temizlik vergisi gibi faturalar, sıraya bile girilmeden, belediyeye bile gelip yorulmadan rahatlıkla ödenebiliyor.
   Cihaz ödemelere ek olarak, evrak takip işlemleri, adres sorgulama, mezarlık bilgi sistemi, nöbetçi eczaneler, otobüs güzergah ve saatleri ile kültür-sanat etkinlikleri alanındaki güncel bilgileri de vatandaşlara sunuyor.
   Bu program sayesinde belediyenin merkez veznelerindeki yoğunlukta bir nebze azaldı. Kiosk, ihtiyaç duyulan yerlere ve vatandaşların sıklıkla bulundukları bölgelere yerleştirilecek.