Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi Ramazan Ayı boyunca, Derneğe yardım için başvuran  ailelere, gıda, giyim ve nakit yardımları yapıldığı. Ailelerin evlerinde ziyaret edildiği belirtildi.

Kimse Yok Mu Derneği'ne müracaat eden ihtiyaç sahibi ailelere ramazan boyunca sadece gıda verip kapılarından dönmediklerini söyleyen şube Müdürü Mehmet Tulunay, ”Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşandığı bu ayda varlıklı aileler ve gönüllülerimizle beraber ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarına konuk olduk, onlarla ekmeğimizi, yemeğimizi paylaştık, dertlerine ortak olduk” dedi.

Sofralarını paylaştıkları için çok memnun olduklarını söyleyen Kudret Savlı ,” İbrahim Peygamberimiz hiç yalnız yemek yemezmiş, sofrasından hiç misafiri eksik olmazmış, bizim soframızda sizlerle bereketlendi “ diyerek duygularını ifade etti.

Yemeğe davetli olarak katılan Ali Alaybeyoğlu ve ailesi de “böyle mübarek günlerde  birlik beraberlik içinde olmak bizleri çok mutlu etmiştir, yapılan güzel faaliyetlere katkılarımız her zaman devam edecektir, Allah, Ramazanımızı ve gelecek olan Kadir Gecemizi  hayırlara vesile kılsın” dedi.