Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, bugüne kadar destek olan yardımseverleri için 'Teşekkür Zamanı' adıyla plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Denizli Polisevi’nde gerçekleştiren etkinliğe Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Celal Türkoğlu, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve protokol üyeleri, Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi yönetimi ve 300 gönüllü katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Kimse Yok Mu Derneği’nin çalışmalarının övgüye layık olduğunu ifade ederek, “Yardımlar, sadece Denizli ve ülkemizle sınırlı değil. Yardıma ihtiyaç duyulan her bölgede görev alıyorlar.” dedi.

ZEYBEKCİ’DEN KİMSE YOK MU DERNEĞİ’NE ARAÇ BAĞIŞI

Milletvekili Zeybekci de “'Kimse Yok Mu' ismini ve hizmet periyodunu kim koymuşsa Allah ondan razı olsun.” diye konuştu. Zeybekci, konuşmasının ardından, Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi’ne bir araç hediye ederek, anahtarını Dernek Başkanı Fahrettin Aytuğ’a teslim etti.

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Türkoğlu ise Afrika ve yardıma muhtaç alanlarda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından, protokol üyeleri derneğe destekte bulunan gönüllülere plaket ve teşekkür belgesi verdi.