Denizli Kimse Yok Mu Derneği ,Suriye’deki  iç savaş sebebiyle aç ve açıkta kalan mültecilere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Dernek yardım çalışmalarını, Başbakanlık Acil Durum  Yönetimi Başkanlığının (AFAD)  başlattığı “Sana İhtiyacım Var”kampanyası kapsamında yürütüyor.
Kimse Yok Mu Derneği ,Suriye’de iç savaş başladığından beri devam eden yardımlarına yenisini ekledi. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan vefalı Anadolu insanının yardımları 6 ayrı ilden, 50 TIR ile dün yola çıkarıldı. Kilis’e ulaştırılacak olan tırlarda 300 ton un, 25 ton süt, 200 ton kuru gıda, 3 bin kişilik temizlik malzemesi, giyim malzemeleri ve ayakkabı başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine 4 milyon değerinde yardım malzemesi bulunuyor.
Yardım tırlarından biri de Denizli’den yola çıktı. 23 ton süt ile kampanyaya destek olan  Denizli şube, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlıyor. Tır yola çıktığında, emanet edilen hayırların yerine ulaştırıldığını görmekten büyük haz aldıklarını belirten Denizli şube Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ”yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak, İkinci yardım tırımız  da bir hafta içinde yola çıkacak ve bu tırda da yardımsever Denizli halkımızın bağışlamaya devam ettikleri; un, yağ, salça, pirinç, çay, şeker, bebek maması, vs. gibi akla gelebilecek temel besin maddeleriyle beraber temizlik maddelerinden ve battaniyeden  oluşacak  dedi. Aytuğ”Derneğimize maddi ve manevi katkıda bulunan tüm Denizli halkımıza Suriyeli mültecilerin yaralarına merhem oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.
Kimse Yok Mu Derneği son gönderilen yardımlarla birlikte, şimdiye kadar Suriyelilere 55 milyon TL’lik yardım yapmış olacak.