Kurulduğu günden bu yana derneğin amacı doğrutusunda yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerine devam eden Kimse Yok Mu Derneği'nin, ayni ve nakdi anlamda muhtelif yardımlara devam ettiğini dile getiren Tulunay, ''Derneğimizin büyük önem verdiği ve kuruluş amaçlarından biri olan eğitim-öğretim çağındaki gençlerimize ve çocuklarımıza maddi-manevi destek olmak ilk önceliklerimizden dedi.
Biz sözümüzü tuttuk ve söz vermeye de devam ediyoruz diyen Tulunay, şimdiye kadar takibini yaptığımız ve başarılı oldukları takdirde kendilerini hep ödüllendireceğimizi söylediğimiz öğrencilerimizin her zaman destekçisi olduk ve dönem sonlarında ödüllerini verdik ve vermeye de devam edeceğiz dedi.
Eğitim yardımı yapılan öğrencilerden Nur savlı da bu ödülü hak edenlerden biriydi.Bu yıl Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Sivil Havacılık  Memurluğu Bölümünü kazanan  öğrenciye laptop bilgisayar verilerek ödüllendirildi.
Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ, 2013-14 Eğitim sezonunda,eğitime verilen önem açısından, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinden 30 öğrenciye burs verdiklerini, 50  öğrenciye eğitim yardımları yapıldığını, başarılı olanlara ödül olarak nakit yardımları verildiğini ve okula giden,yeni başlayan hatta vatansız kalıp ülkemize sığınan mülteci  ailelerin okula giden çocuklarına da kırtasiye ve çanta yardımı yapıldığını söyledi.
2014-2015 eğitim sezonunda da dönem  sonlarında teşekkür veya takdir belgesi alan öğrencilere ödüller  vereceklerini ifade eden Aytuğ, geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere eğitim-öğretim sezonunda başarılar diledi.