Denizlispor’un eski başkanlarından Hasan Kıbrıslıoğlu, Tekden Denizlispor’da gelecek hafta yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı. 
PTT 1. Lig’de mücadele eden Tekden Denizlispor’da uzun süredir devam eden başkanlık krizi sonuçlandı. Daha önceki yıllarda yeşil-siyahlı ekibin başkanlığını yapan Hasan Kıbrıslıoğlu, 25 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkan adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Denizlispor’un zor bir süreçten geçtiğini belirten Hasan Kıbrıslıoğlu, "Kulüp olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Hemen yarın ödememiz gereken 1 milyon TL var. Lig başlamadan da 5 milyon TL’ye yakın para bulmamız gerekiyor. Ancak biz Denizlispor’u sahipsiz bırakmayı uygun bulmadık. Bu yüzden de gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra aday oldum" dedi.
Adaylık sürecinden de bahseden Kıbrıslıoğlu, "Başkanlık için üzerimde zaten yoğun bir baskı vardı. Denizli’nin ileri gelenleri bu konuda toplantılar yaptılar. Son olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu’yla görüşmelerimiz oldu. Gerekli konuşmaların ardından da Denizlispor için aday olmaya karar verdim. Bundan sonraki süreçte yöneticileri belirlemek için çalışmalara başlıyoruz. Aklımda bazı isimler var. Onlarla görüştükten sonra iyi bir yönetimle takıma sahip çıkacağız" diye konuştu.

"STADIN İSMİNİN BAŞINA DA SPONSORLUK GELEBİLİR"
Maddi anlamda kolay bir dönemde olmadıklarını kaydeden Kıbırslıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ligin başlamasına kadar 5 milyon TL’ye yakın paraya ihtiyaç var. Bunun yanında biz bütçe hazırlayacağız. Ayrıca projeler, yapacağımız transferlerle ilgili hazırlıklarımız olacak. Bu konuda herkesle istişare edeceğiz. Bu yıl için tahmini bütçemizin 15 milyon TL’ye yakın olması gerekiyor. Bu kaynakları ortaya çıkarmak için çalışacağız. Bunun için de sadece takımın başına değil, stadyumun adının başına da sponsor bulmak için girişimde bulunacağız."
Tekden Denizlispor’un başkan adayı Hasan Kıbrıslıoğlu, yönetime geldikleri taktirde ise teknik heyetle bir görüşme yapıp, yola devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.