Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kentte farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirdiği "Kentli Davranış Kentliye Davranış Projesi" devam ediyor. Kentte 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya gelmenin hedeflendiği proje, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 10 bilgi evi ve kurs merkezi ile okullarda başlayan eğitim sürecinin ardından bu kez kıraathanelere taşındı. 
Bu kapsamda kentin farklı bölgelerinde bulunan kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelinerek, kentlilik bilinci hakkında seminerler düzenlenmeye başlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte İzgören Akademi eğitmenlerinden Gökhan Okçu, kentin farklı bölgelerinde bulunan kıraathaneleri ziyaret etti. Kıraathanelerde düzenlenen seminerde, kentlilik bilincini farklı bir üslupla vatandaşlara anlatan Okçu, insanlar arası güven olmadığında komşuluk, yardımlaşma, sevgi ve benzeri bir çok şeyin gideceğini kaydetti.
Çocukların söyleneni değil daha çok gördüğünü yaptığını, herkesin birey olarak kurallara uyup geleceğe örnek olması gerektiğini vurgulayan Okçu, "Sizlere, 'aman çevreye karşı duyarlı olun', 'Otobüslerde yaşlılara yer verin', 'Yerlere çöp atmayın', 'Belediye birçok güzel park yapıyor oradaki banklara zarar vermeyin' demeyeceğim. Bunların zaten yapılmaması gerektiğini herkes biliyor. Peki bunları yapanlara nasıl müdahale edeceğiz? Uyaracağız, çünkü uyarmakla ilgili de sorumluluklarımız var" dedi.