Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında gönüllü olarak hizmet veren Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri bir araya geldi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Aralık ayı Yürütme Kurulu Toplantısı, Kent Konseyi binasında gerçekleşti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, başkanlığında gerçekleştirilen Yürütme Kurulu toplantısında, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Genlik Meclisi ve Engelliler Meclisi başkanlarının yanı sıra Yürütme Kurulu üyeleri de katılarak görüş alışverişinde bulundu. 
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci söz konusu toplantıda, Yürütme Kurulu üyeleri ile ilk kez bir araya geldiklerini ifade ederek, yapılacak çalışma ve projelerde tüm meclislerin ortak çalışmalar yapacağını söyledi. Değirmenci, "Burada bir ay içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapacağımız projeleri konuşacağız. Yürütme Kurulu toplantılarımızda başkanlarımız ile bir araya gelerek, 'neler düşünüyoruz, neler planlıyoruz, yapılması gereken projeler' gibi konular üzerinde konuşuyoruz. Bu ay sadece Meclis Başkanlarımız ile değil Yürütme Kurulu üyelerimiz ile de bir araya gelmeyi arzu ettik. Yürütme Kurulu üyelerimizin işleyişe ilişkin düşüncelerini alalım istedik. Yeni projeler ve düşünceler varsa bunları paylaşalım istedik" dedi.
Kent Konseyi'nin başlı başına gönüllülük isteyen bir iş olduğunu vurgulayan Değirmenci, "Zamanınızdan, işinizden, evinizden, eşinizden, kısacası her şeyden fedakarlık yaparak buraya zaman ayırıyorsunuz. Biz özellikle genç kardeşlerimize bunu çok öneriyoruz. Hayata bakışlarını değiştirebilecek ciddi bir tecrübe. Hayatın sadece kendi aileleri ile sınırlı olmadığını, ailesi ile olan bir hayattan ziyade Denizli'de neler oluyor, aynı yaş gurubundaki insanlar nelerle meşgul bunu kendi meclislerinde öğreniyorlar. Bu kapsamda genç arkadaşlarımızın meclisimizdeki sayılarının daha çok artmasını ve daha çok fikir üretmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.