TRABZON (CİHAN)- Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Şahmelik Köyü Keltir Mahallesi vatandaşlarının yol hasreti sona erdi.
    Keltir Mahallesi sakinleri yolun mahallelerine gelmesiyle birlikte sevinçlerini paylaşmak için bir program düzenledi. Programda konuşan Köy Muhtarı Mehmet Uzuner, “Yıllardır yolu olmayan bu mahallemizin yola kavuşmasıyla Şahmelik köyüne yeni bağlanmış bir mahallemiz olduğunu hissediyorum. 12 yıllık muhtarım, her seçim döneminde bu mahalle vatandaşlarından oy istemek için geldiğimde yüzüm kızarıyor, kendimi mahcup hissediyordum. Buraya ilk geldiğimde elektrikler dahi iki tel ile geliyordu. Bizim dönemimizde mahallemizin elektrik sorununu, su sorununu ve yol sorununu halletmiş olmaktan, vatandaşlarımıza hizmet verebilmiş olmaktan çok mutluyum” dedi.
    Daha sonra, Beşikdüzü Müftülüğü’’ünde görevli din görevlilerinin, okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerden sonra Beşikdüzü İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü bir konuşma yaptı. Tütüncü, “Öncelikle ve özellikle bu yolun yapılmasında kimlerin katkıları olmuşsa, başından sonuna kadar kimler emek saffetmişlerse hepsinden Allah razı olsun. Biz inanıyoruz ki bu dünyada yaptığımız hizmetlerimiz yarın ahirette de önümüze çıkacak. Burada yaşayan bu insanlar bugüne kadar ihtiyaçlarını hep sırtlarında taşıyarak hayatlarını devam ettirmek zorunda kaldı. Şimdi yol geldi. Ancak bir şeyi daha belirtmekte fayda var. Yapılmış olan yolu dar bırakmayın. Gelecek günler için şimdiden yolunuzu olabildiğince geniş tutun, çalışanlara yardımcı olun.” tavsiyesinde bulundu. İmam-Hatip Mithat Güdü de mahalle halkı adına kısa bir teşekkür konuşması yaptı.
    Programa; Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Beşikdüzü Müftüsü Ömer Tütüncü, Vakfıkebir Müftüsü Ahmet Tokdemir, CHP milletvekili adayı Sedat Gözaçan, İl Genel Meclisi ve AKP İlçe Başkanı Harun Demirci, İl Genel Meclisi üyesi Ali Rıza Sezgin, Sezgin, CHP İlçe Başkanı Cemal Sezgin, Şahmelik Köyü Muhtarı Mehmet Uzuner, davetliler ve köy halkı katıldı. CİHAN