Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli yayla turizmi alanlarından biri olarak gösterilen Kefe Yaylası yolunu yeniledi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ilçe gezileri sırasında, tespit edilen Serinhisar İlçe sınırlarındaki Kefe Yaylası yolu Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından asfaltlanarak yenilendi. Yatağanlılar Denizli'nin tüm ilçe ve köylerini adım adım gezerek, hem büyükşehirin kazanımlarını anlatan hem de söz konusu yerleşim bölgelerindeki ihtiyaçları kayıt altına alan Başkan Zolan'a bir süre önce Kefe Yaylası yolunun yenilenmesi talebinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'ın talimatının ardından Denizli'nin en önemli yayla turizmi merkezlerinden biri olan Kefe Yaylası yolu çalışmaları başladı. Adına şenlikler de düzenlenen 10 metre genişliğindeki Kefe Yaylası yolu genişletilip, temelinde iyileştirme yapıldı, ardından asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan diğer bölgelerde de asfaltlama ve yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son dönemde Acıpayam ve Serinhisar ilçelerindeki Yatağan-Kuyucak arasında 1,5 kilometre, Serinhisar-Yatağan arasında 4,5 kilometre, Karahöyük-Ucarı Mahallesi arasında ise 5 kilometre yol asfaltlanarak yenilendi. Acıpayam-Mevlütler Mahallesi arsında ise 9 kilometre ve Gedikli Mahallesi - Acıpayam arasında ise 1 kilometrelik asfaltlama çalışmaları tamamladı. Bunların yanında yine Acıpayam'a bağlı Akalan Mahallesinde bulunan Akalan Kavşağı düzenlenerek, 25 metre genişliğindeki 850 metrelik alanda asfalt çalışmaları yapıldı.