İSTANBUL (CİHAN)- Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Kazlıçeşme meydanında yapacağı miting öncesi bütün hazırlıklar tamamlandı. Partinin İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, miting alanındaki hazırlıkların bir gelinin süslenmesi gibi özenle yürütüldüğünü belirterek seçim çalışmalarının iyi bir finali niteliğinde olduğu için Kazlıçeşme mitingini önemsediklerini dile getirdi.
    Meydandaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından alan, İstanbul’un ilçelerinden gelecek katılımcıları beklemeye başladı. Hazırlıkları yerinde gören ve denetleyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu, miting alanını geline benzeten, “Süslenen gelinin duvağını hazırlıyoruz” yorumuyal hazırlıklarda son rotuşlerin yapıldığını belirtti.
    Mitinge gelecek İstanbulluların rahat ulaşımı ve alana rahat gelebilmesi için gereken bütün tedbirlerin alındığını aktaran Babuşçu, tren, metrobüs, vapur ve diğer yollarla gelecek vatandaşların alana ulaşmasında sıkıntı yaşanmaması için bütün hazırların planladığını belirtti. Babuşçu, meydanın yüzbinleri ve hatta milyonu alabilecek potansiyele sahip olduğunu belirterek İstanbul’a ve seçim çalışmalarına yakışır bir final ile mitingi tamamlamak istediklerini kaydetti. CİHAN