(ÖZEL HABER)


Denizli'de, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun eşi Hacer Subaşıoğlu'nun kullandığı otomobil minibüsle çarpmıştı. Kazada sürücü ile Hacer Subaşıoğlu ve otomobilde bulunan 2 çocuğu ile minibüs şoförü ve araçtaki bir yolcu yaralanmıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hacer Subaşıoğlu ve 12 yaşındaki oğlu Ömer Rauf Subaşıoğlu ile kızı 5 yaşındaki Ayşe Subaşıoğlu yaralanmıştı. 

Çocukları 12 yaşındaki Ömer Rauf Subaşıoğlu  ve 5 yaşındaki Ayşe Subaşıoğlu'nda hafif ezilmeler meydana geldiği için tedavi altında tutulduktan sonra bugün taburcu oldular.

Edinilen bilgiye göre, dün Hastaneye kaldırılan Hacer Subaşıoğlu bugün hastanede omzunda ve kolunda kırıllar olduğu için saat 14.00'da ameliyata alındı. Kolunda ve Omzunda kırıkları olan Subaşıoğlu ameliyathaneden 4 saat sonra çıkabildi. 18.00'de ameliyattan çıkan Subaşıoğlu'nun ameliyatı rahat ve kolay birşekilde geçtiği kırıkların onarıldığı bilgisi verildi. Hacer Subaşıoğlu'nunda 2 yada 3 güne taburcu olması bekleniyor.

Ameliyattan çıkan Hacer Subaşıoğlu'na geçmiş olsuna bir çok arkadaşı ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin geldiği belirtildi.

















Zekican Şenkaya