İzmir-Aydın karayolunda kavşakta duran otomobile çarparak yaralanan motosiklet sürücüsü ve yanındaki şahıs, kaza sonrası yaya olarak kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, Torbalı şehir merkezinin çıkışında bulunan Tire Kavşağı'nda geçiş sırasını bekleyen Niyazi Çağlar’ın kullandığı 35 TTL 08 plakalı otomobile, aynı şeritten hızla gelen kimliği belirsiz bir kişinin kullandığı motosiklet çarptı. Kazada otomobilin Çağlar’ın bulunduğu taraftaki camları kırılırken, motosiklet de kullanılmaz hale geldi. Çağlar kırılan camlar nedeniyle başından yaralanırken, yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan şahıs ise kaza yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemede motosikletin trafik tescilinin bulunmadığını belirledi.
Niyazi Çağlar, olayı şaşkınlıkla izlediğini belirterek, “Her şey bir anda oldu. Kavşakta durmuş araçların gelmesini bekliyordum. Aniden benim tarafımda bulunan kapıya motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle kapı camı patladı. Cam parçaları başımda çeşitli yaralara neden oldu. Ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda yerde yatmakta olan iki kişinin ayağa kalkarak kaçtığını şaşkınlıkla izledim” dedi.
Yaralı motosiklet sürücüsünü arayan polis, motosikletin trafik tescili bulunmadığı için sürücünün kaçmış olabileceğini belirtti.